New Valmar photos bébés

NEW VALMAR

Logo New Valmar

Sinds de jaren zeventig streeft Nûby™ ernaar het leven van ouders en kinderen te vergemakkelijken dankzij kwaliteitsvolle, innovatieve, gebruiksvriendelijke en door de natuur geïnspireerde producten.

Dankzij onze expertise kunnen we u begeleiden tijdens elke ontwikkelingsfase die uw kind doormaakt en u helpen om de beste keuze voor het welzijn van uw kind te maken.

Het productenaanbod Nûby™ stelt innovatieve en gepatenteerde oplossingen voor, zowel voor voeding en verzorging als om te spelen en in bad te gaan.

Dankzij de investeringen in onderzoek en ontwikkeling, is Nûby™ één van de internationale marktleiders in kinderverzorging. Door innovatieve en gepatenteerde producten op de markt te brengen, is Nûby™ één van de meest groeiende babymerken ter wereld.

De Nûby™-producten voor baby’s zijn verkrijgbaar in meer dan 155 landen en worden al meer dan 45 jaar gebruikt door miljoenen gezinnen en baby’s.

Sinds 1992 is Nûby™ Europe - New Valmar, met hoofdzetel in Evergem, officiële partner van Luv n’ Care® voor de verdeling van de productengamma’s Nûby™, Nûby™ Natural Touch™ en Nûby™ Citroganix™ in verschillende regio’s in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

De producten van Nûby™ Natural Touch™ werden speciaal ontworpen om een oplossing te bieden voor de veel voorkomende problemen tijdens het vroege ouderschap en daarna.

Nûby™ kon op basis van jarenlange ervaring een volledig natuurlijk gamma ontwikkelen van welzijns- en desinfectieproducten, genaamd Citroganix.