Onze partners apothekers

Groei, duurzaam succes, innovatie en een kwalitatieve dienstverlening waarbij de klant centraal staat, zijn een absolute must binnen Patch Pharma.

Onze partners laboratoria

Patch Pharma streeft ernaar om de referentie te zijn op het vlak van het strategisch verbinden van farmaceutische/gezondheidsmerken met apothekers en andere gespecialiseerde doelgroepen. 

Onze producten

Wij verdelen de ons toevertrouwde productassortimenten in alle apotheken in België en het Groot-Hertogdom Luxemburg. Op verzoek staan wij ook in voor de promotie, marketing, training en logistiek van de merken die wij verdelen.

Over Patch Pharma

Patch Pharma is opgericht in 1997 uit een vereniging van professionals in de farmaceutische distributiesector, en geldt vandaag als een doeltreffende, professionele partner in de relatie tussen farmaceutische laboratoria en apotheken.

Patch Pharma, dat is in de eerste plaats een ervaren en service georiënteerd team dat dagelijks zijn diensten levert aan een 20-tal laboratoria en alle apotheken in België en Luxemburg.

Patch Pharma staat dag na dag in voor de promotie, marketing, training, verkoop en logistiek van uiteenlopende productassortimenten, in hoofdzaak gekoppeld aan de apotheekomgeving.

Patch Pharma verdeelt o.a. producten in onderstaande domeinen:

  • Geneesmiddelen, met of zonder voorschrift
  • Medische hulpmiddelen
  • Voedingssupplementen
  • Insectenwerende middelen
  • Cosmetica

+4000
apotheken

+20
labo's

+30
merken